MADAR OSTAVIO SVE I ZBOG OBRADOVIĆA POJAČAO PARTIZAN! Grobari mora da mu oproste ružnu prošlost?
Jam Madar i Željko Obradović, Foto: Starsport

željkov đak

MADAR OSTAVIO SVE I ZBOG OBRADOVIĆA POJAČAO PARTIZAN! Grobari mora da mu oproste ružnu prošlost?

Crno-beli grešnik

Objavljeno: 09:44h

Izraelski košarkaš Jam Madar, uspeo je da za vrlo kratko vreme od najboljeg mladog igrača u Evroligi postane rezerva u ekipi Fenerbahčea. Okrenuo je leđa Partizanu i Željku Obradoviću i na ružan način napustio crno-bele prošlog leta.

1 / 7 Foto: Starsport

Madar je tokom cele sezone, a naročito dolaskom Šarunasa Jasikevičijusa na klupu crno-žutih zakucan za klupu Fenera, što ga je stavilo ispred izlaznih vrata turskog kluba.

Prlikom dolaska u Partizan, u leto 2021. godine, Madar je bio u potpunoj euforiji. Oduševljen novim klubom i Obradovićem, Madar je tada za klupsku televiziju crno-belih rekao:

Jam Madar
Jam Madarfoto: Emilija Jovanović

- Rečeno mi je da je ovde odlično i da ću steći odlično iskustvo dolaskom u Srbiju. Čuo sam priče, organizacija u klubu je odlična. Za sada je sve sjajno. Uzbuđen sam jer ću učiti od Željka Obradovića! Trudiću se da budem sve bolji i bolji - istakao je Madar nakon potpisa uz poruku za sve navijače "Ajmo Partizan"!

Madar je svojevreno izabran je od strane moćne franšize iz Bostona. Sa talentom koji poseduje i znanjem, Izraelac je mogao je da bira klub, a on je uprkos svemu stigao u Partizan! Ekipu koja se tek dizala i bila član Evrokupa.

Jasno je da je ime Željka Obradovića privuklo Madara da potpiše za Partizan, a šta ga je navelo da okrene leđa Grobarima, to samo on zna... Navijači Partizana su i daje besni na Madara sudeći po komentarima na društvenim mrežama, a da li bi mu oprostili greh koji je napravio, to je pitanje?

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.